OVER DE HOEVE BV

Schoonmaakbedrijf de Hoeve is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf met een gedegen familiestructuur. Een familiestructuur en cultuur die verweven is door alle onderdelen van het bedrijf, wat het sterk verbonden maakt en ervoor zorgt dat De Hoeve flexibel op uw wensen inspringt.

We onderscheiden ons al meer dan 40 jaar met een frisse kijk op schoonmaakonderhoud, gevelonderhoud en industriële reiniging. Dat onze aanpak door opdrachtgevers wordt gewaardeerd, blijkt wel door de continuïteit en groei die ons bedrijf sinds 1973 doormaakt.

De Hoeve staat dagelijks voor u klaar met een groot team van vakkundige medewerkers, ieder gespecialiseerd in de te leveren dienst van schoonmaakbedrijf de Hoeve.

Samen met gemotiveerde en gediplomeerde schoonmakers stellen wij alles in het werk, onze diensten naar wens van u uit te voeren. We maken niet alleen heel goed schoon maar dragen we ook zorg voor onze omgeving, ons personeel en het milieu.
Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn vanzelfsprekende onderdelen binnen onze bedrijfsvoering. Er is een centrale rol weggelegd voor duurzaamheid. In de praktijk betekent dat wij alle facilitaire diensten milieubewust uitvoeren.
0%
Professionele inzet
0jaar
Gedegen vakkennis
0%
Klant tevredenheid

TEAM BEGELEIDERS DE HOEVE

Johan Coenradi
Dir. – Eigenaar

Mirjam van Bremen
Facilitair manager

Karin te Hennepe
Projectadministratie / Planning

Objectleiding Schoonmaakonderhoud

Grzegorz (Gregor) Drymajlo
Hd. Glasbewassing

Anita Bolks
Personeels administratie (PZ)

OF HET NU GAAT OM GROTE PROJECTEN OF KLEINE SCHOONMAAK KLUSSEN

IN ALLE GEVALLEN KUNT U REKENEN OP ONZE KENNIS, KUNDE EN BETROUWBAARHEID 24/7