GEVELONDERHOUD  & RENOVATIE

De Hoeve biedt een compleet pakket op het gebied van gevelreiniging en gevelrenovatie. Het reinigen en conserveren van kunststof en aluminium. Het reinigen van minerale ondergronden zoals gevelstenen beton en natuursteen en kan op diversen manieren plaatsvinden.

GEVELWAS SYSTEEM

Een geheel nieuwe reinigingsmethode ontwikkeld door de Hoeve BV. Het Gevelwas Systeem is een ideale methode voor het reinigen van damwandprofielen en panelenwanden. Snel, effectief én milieuvriendelijk!

Handmatig een gevel reinigen is zeer arbeidsintensief en zorgt voor een ongelijkmatig reinigingsproces. Met het Gevelwas Systeem behoord dat probleem tot het verleden want het systeem geeft een zeer gelijkmatige drukverdeling op de gevel wat zorgt voor een egaal en schoon eindresultaat. Zelfs op een hoogte van 18 meter is de drukverdeling optimaal.

Het Gevelwas Systeem heeft een bereik in hoogte van 18 meter en is voorzien van een special ontwikkelde roterende borstel van 2.40 meter doorsnede. De water toevoer verloopt automatisch en het reinigingsmiddel kan gedoseerd worden toegevoegd.

Het systeem is snel operationeel, volledig mobiel en uiterst makkelijk toepasbaar. Daarnaast zorgt het voor minimale overlast tijdens het reinigen van de gevel. Om de beplating langer schoon te houden gebruiken we een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel met conserverende bestanddelen op basis van ‘Nanocoating’.

BEKIJK DE VIDEO’ S

Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor.

  • Innovatieweg 7
    7007 CD Doetinchem
  • 0543 - 49 20 70
  • Bel mij terug

    Meer informatie over ons privacy beleid vind u hier

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

HOGEDRUKREINIGING

Dit is een reinigingsmethode, waarbij met warm water onder gepaste druk gewerkt wordt. Deze methode is bedoeld om lichte vervuiling te verwijderen.

HOGEDRUK – HEETWATER – CHEMISCHE REINIGING

Deze methode wordt toegepast bij zwaardere vervuiling. Bij deze methode wordt het te reinigen oppervlak eventueel ingezet met een reinigingsproduct. Na een bepaalde inwerktijd wordt dan ‘gereinigd’ met warm tot heet water (120 °C.) onder gepaste tot hoge druk.

TORBO – VOCHTSTRAALTECHNIEK

Bij zeer sterke vervuiling, waarbij eerder genoemde methodes geen gewenst resultaat zullen hebben, is er de mogelijkheid om het object te reinigen met de ‘TORBO – Vochtstraaltechniek’. De Hoeve is in het bezit van het zgn. TORBO Vochtstraalsysteem. Met het ‘Torbo Vochtstraalsysteem’ kan tot ‘zéér zacht’ worden gestraald waardoor er in verhouding haast geen beschadigingen zullen plaats vinden.

IMPREGNEREN

Na het toepassen van bovenstaande reinigingsmethodes is het verstandig om uw gevel waterafstotend te maken oftewel de gevel impregneren. Zo blijft de gevel beschermd tegen alle weersinvloeden en wordt de levensduur van uw woning of pand aanzienlijk verlengd.

Wilt u teruggebeld worden? Maak dan gebruik van de terugbelfunctie.