GLASBEWASSING

Glasbewassing kent geen geheimen voor Schoonmaakbedrijf de Hoeve BV. Al sinds 1973 het jaar dat de Hoeve opgericht is beoefenen wij dit vak! De Hoeve heeft een enorme ervaring in technieken, ontwikkeling en uitoefening en maakt gebruik van de modernste systemen. Onze specialisten hebben de toereikende opleiding en vergunning.

TELESCOOP GLASBEWASSING

Laddergebruik wordt steeds meer aan banden gelegd. Uiteraard willen onze opdrachtgevers, waaronder u, wél schone ramen houden. Daarnaast speelt ARBO-wetgeving en innovatie uiteraard ook in de glazenwasserij een rol bij het vinden van de juiste en nieuwste technieken van glasbewassing en gevelonderhoud.

De Hoeve werkt met Telescoop-systemen. Met deze compacte en mobiele systemen kunnen we vanaf de grond glas, kozijnen, gevelbeplating, gevelreclame en zonweringen tot op ruim dertien meter hoogte reinigen. Deze manier van ramen wassen is sneller, schoner én veiliger.

DE VOORDELEN

 • Sneller, efficiënter, minder belastend m.b.t. bewegingen, geen ladders (ARBO)

 • Beter ‘wegspoelen’ van vervuiling, zonder residu

 • Geen gebruik van schoonmaakmiddelen (Chemisch additief) door toepassing van osmosewater i.p.v. normaal leidingwater = ontkalkt en vrij van metalen, bestanddelen e.d., d.m.v. membraanfilters

 • Perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonweringen

 • Iedere gewenste plek is bereikbaar, zonder zware hulpmiddelen

 • Dit water wordt met speciale apparatuur gefilterd bij de Hoeve

Het resultaat is dat op den duur een residu vrij glasoppervlak ontstaat waarop minder makkelijk atmosferische vervuiling hecht. De oorzaak hiervan valt te herleiden uit het oplossende vermogen van water.

CONVENTIONELE METHODE – LADDERBEWASSING

Het komt bij sommige oppervlakten voor dat telescoop glasbewassing niet gewenst of mogelijk is. Deze gedeelten zullen dan op de conventionele manier worden gewassen. Boven de 7 meter zullen wij vaak gebruik maken van een ’25 meter hoogwerker’ die wij in eigen beheer hebben.

Niet alleen wij, maar ook u als opdrachtgever voldoet zo ook aan de Nederlandse wetgeving, die ook aan u eisen en verantwoordelijkheden stelt omtrent het onderhoud van uw gebouw!

PLAN VAN AANPAK NA GUNNING

De werkzaamheden worden samen met aanvullende wensen omgevormd tot een werkschema, dat geautomatiseerd wordt aangemaakt. Schoonmaakbedrijf de Hoeve BV zal bij aanvang ook een risico-inventarisatie van uw gebouw(en) maken. Hieruit blijken alle eventuele knelpunten en arbeidsrisico’s die maar beter van te voren opgelost kunnen worden als achteraf.

Wilt u teruggebeld worden? Maak dan gebruik van de terugbelfunctie.

Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor.

 • Innovatieweg 7
  7007 CD Doetinchem
 • 0543 - 49 20 70
 • Bel mij terug

  Meer informatie over ons privacy beleid vind u hier